Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

Avtalsnyheter och kampanjer

Här hittar du den senaste informationen om nya avtal och annat smått och gott som kan vara bra att hålla koll på. Glöm inte att du alltid kan kontakta oss på UHPO om du har några frågor, vi är här för att hjälpa dig!

 


Samarbete med Carlsberg

2017-01-03

Nu är det klart att UHPO InköpsSupport och Carlsberg inleder ett samarbete. Avtalet omfattar hela Carlsbergs sortiment och ger stora rabatter och förmåner till UHPOs medlemmar.

 

 


 

 

Bra priser på glasögon

2016-06-08

UHPO har skrivit nytt avtal med Synoptik. Som UHPO-medlem får ni rabatt hos Synoptik vid köp av Skydds- & Terminalglasögon till era anställda. Synoptik erbjuder också förmånliga personalrabatter till anställda hos UHPO-medlemmar.

 


 

Kortterminaler och betalningstjänster

2016-06-08

Nytt avtal med Nets, som är en nordisk leverantör av kort-, betalnings- och informationstjänster. Läs mer på Nätvaruhuset.

 


 

SViF väljer UHPO som samarbetspartner

2016-05-14

SViF, Sveriges Vandrarhem i Förening, väljer att samarbeta med UHPO för inköp. SViF är Sveriges enda förening för fristående vandrarhem och har 150 medlemmar från Malmö i söder till Kiruna i norr.

 


 

Rabatt på konferenser och events

2016-05-14

BokningsBolaget är en totalleverantör av konferenser och events i hela världen. I mer än 32 år har BokningsBolaget skapat kreativa mötesupplevelser. Hos BokningsBolaget får du hjälp med allt från kostnadsfri bokning av lokaler i Sverige till kompletta events på andra sidan jordklotet. Som UHPO-medlem får du nu rabatt på era konferens som ni bokar via BokningsBolaget. Läs mer på Nätvaruhuset.

 


 

KRAV-certifiering med KIWA

2016-05-09

Alltfler medlemmar väljer att KRAV-certifiera sina verksamheter.  För att möta den stora efterfrågan har UHPO InköpsSupport tecknat ett avtal med certifieringsbolaget Kiwa. Kiwa Sverige AB är ett komplett certifieringsbolag och marknadsledare i Sverige som erbjuder certifieringar inom lantbruk, livsmedels- och byggbranschen, samt systemcertifieringar. Logga in på Nätvaruhuset och läs mer.

 


 

Inspirerande recept!

2016-05-09

Har du läst annonsen om "anamma" i UHPOs senaste medlemstidning?
Klicka här för receptet "Ragu på vegofärs". Läs UHPOs medlemstidning här!

 


 

Kristna Gårdar och Hotell

2016-05-05

Kristna Gårdar och Hotell  har ett 70-tal anläggningar i landet i varierande storlekar. Med det nya avtalet med UHPO InköpsSupport får både stora och små företag möjlighet att handla på förmånliga avtal.

 


Vi välkomnar Your Hotel som ny samarbetspartner

2016-05-05

UHPO InköpsSupport har tecknat ett nytt avtal med hotellkedjan Your Hotel som består av 40 privatägda och oberoende hotell i hela landet. Företagets vd Percy Henriksson har stora förväntningar på samarbetet.
    – UHPO InköpsSupport är väldigt seriösa och har en organisation som kan leverera det vi behöver, säger han.Läs hela pressmeddelandet här.

 


Vi förbättrar avtalet med Martin & Servera

2016-03-11

UHPO InköpsSupport har vuxit och därmed fått ökade inköpsvolymer sedan senaste avtalsupphandlingen med martin&servera. Vi har därför påbörjat en omförhandling av avtalet. I första steget har vi nu fått till en förändring på Frukt & Grönt-sortimentet samt på Färskt kött. Logga in på medlemssidorna och läs mer.
 


Samarbete med Carlsberg

2016-01-03

Nu är det klart att UHPO InköpsSupport och Carlsberg inleder ett samarbete. Med Carlsberg som samarbetspartner ser vi möjligheterna att ytterligare stärka vår avtalsportfölj, vilket medför lägre priser och ett bredare sortiment av Carlsbergs produkter på anbudslistan hos Martin&Servera.
 


Godaste kaffet på jobbet

2015-10-27

Nytt avtal med InCup Sweden AB, en av Sveriges ledande aktörer inom fika på jobbet. InCup finns i hela landet och i sortimentet finns kaffemaskiner och automater, kaffe, te, tilltugg och tillbehör. Och här finns förstås certifierade produkter och färdiga miljökoncept. Plus massor av kunnande om kaffe!


 Yrkeskläder, skyddutrustning och profilkläder

2015-10-08

I september tecknade UHPO nytt avtal med Grolls Yrkesbutiker, som tillhör Grolls AB och finns på 31 orter runt om i Sverige. De säljer yrkeskläder, främst egna varumärkena Björnkläder och Nytello, samt personlig skyddsutrustning. I butikerna hittar du även ett brett utbud av profilkläder. Läs mer på nätvaruhuset!


Nytt avtal med Input Interiör

2015-09-23

UHPO har tecknat nytt avtal med Input Interiör som är Skandinaviens ledande fristående inredningskoncern med en unik kompetens inom inredning av kontor, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Läs mer på nätvaruhuset!


Nyhetsbrev till din mail!

2015-09-10

Den 20 augusti skickades UHPOs nya nyhetsbrev ut till alla medlemmar per mail. Nyhetsbrevet innehåller nyttig information från UHPO InköpsSupport, avtalsnytt och tips om kampanjer mm. Nyhetsbrevet kommer skickas en gång per kvartal, missa inte det!

Missade du brevet? Läs dem här:

Restaurang & Skola >>
Vård & Dental >>

Industri, Verkstad & Kontor >>


InköpsSupport i Sverige AB, har 2015-01-29 förvärvats av Upphandlingspoolen UHPO AB

2015-02-02

Läs mer om förvärvet här >>  
         
                                             
 


 

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm