Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

BOKNINGSBOLAGET. Utdrag från artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2016.
Text Patrik Wirén Foto: Gustav Kaiser

kavat

Den som är ensam är inte stark

– Vi började jobba med event redan innan termen existerade. Meningen kommer från Leif Bergström, vd på landets ledande konferens- och eventbyrå. BokningsBolaget startade redan 1984 och bokar varje år omkring 5 000 konferenser i hela världen. Genom samarbetet med UHPO InköpsSupport vill han framför allt ge de lite mindre anläggningarna en
möjlighet att sänka sina kostnader.

Även om ordet event inte existerade när BokningsBolaget såg dagens ljus för över 30 år sedan så arbetade företaget med samma sak då som man gör än i dag. Med kärnvärden som engagemang, kvalitet, personlighet och kreativitet arrangerar man konferenser och events i både Sverige och utlandet. Genom att kunna tillgodose kundens önskningar, vare sig det handlar om enklare bokningar eller skräddarsydda lyxpaket, lyckas BokningsBolaget smidigt hantera både låg- och högkonjunktur.

SAMARBETE SOM GER MERVÄRDE
Vad gäller samarbetet med UHPO InköpsSupport tror Leif Bergström framför allt att det är de mindre anläggningarna, de som inte tillhör någon stor kedja, som skulle vinna på att handla på redan upphandlade avtal. Dessvärre konstaterar han att det inte är alla som har förstått värdet av att utnyttja de rabatter som finns.
 – En del småföretagare har kanske egna avtal och tänker att det får duga, istället för att jämföra priserna och se att de faktiskt förlorar på att gå på sina egna avtal.
 Den enkla anledningen till att UHPO
InköpsSupport lockade var möjligheten att kunna erbjuda sina samarbetspartners, omkring 500 anläggningar, bättre leverantörsavtal.    
 – Det ger ett mervärde för de anläggningar som arbetar med oss. Det finns trots allt en hel del pengar att tjäna på att använda UHPOs avtal och för oss finns det ingen anledning att inte ta tillfället i akt. Kan vi få våra anläggningar att göra sina inköp via UHPO vore det väldigt positivt. Den som är ensam är inte stark, konstaterar han. ♦

<< Tillbaka

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm