Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

 

Välkommen till UHPO InköpsSupport
– vi sänker dina inköpskostnader

Tillsammans är vi starka. Ungefär så kan man sammanfatta idén med inköpssamverkan. Som ensam aktör är inte förhandlingsläget det bästa, men tillsammans med ytterligare ett stort antal företag och organisationer finns det helt andra möjligheter att få ned priserna.

Vi på UHPO InköpsSupport erbjuder förmånliga inköpsavtal med ett 50-tal kvalitets- och miljösäkrade leverantörer. Tack vare våra stora gemensamma inköpsvolymer kan vi pressa priserna och förhandla fram riktigt bra villkor till våra medlemmar. Vi hjälper er att på ett enkelt och snabbt sätt sänka era inköpskostnader.

En annan fördel är att ni slipper lägga onödig tid på att bevaka och förhandla era inköpsavtal själv. Hos oss får du en egen kontaktperson som hjälper dig att handla rätt och visar dig hur just er verksamhet drar mesta möjliga nytta av våra avtal. Du sparar helt enkelt både tid och pengar som medlem i UHPO InköpsSupport.

När du handlar på UHPOs avtal kan du alltid känna dig trygg. Vi både kvalitets- och miljösäkrar alla leverantörer och följer upp kontinuerligt. Du har givetvis friheten att välja vilka avtal du önskar handla på, alla inköp sker helt och hållet på dina villkor!

 

 

 


 

Kort om UHPO InköpsSupport

Företaget
UHPO InköpsSupport är en stark fristående inköpsorganisation som förhandlar fram ramavtal åt över 1750 medlemmar. Tillsammans omsätter våra medlemmar ca 20 miljarder kronor och köper in varor och tjänster för ca 6 miljarder kronor per år.

Affärsidé
Att medverka till bättre lönsamhet genom att erbjuda ramavtal med utvalda strategiskt viktiga leverantörer samt att erbjuda företag och organisationer tjänster som har anknytning till inköp och upphandling.

Vision
Att vara den ledande samarbetspartnern i inköpsfrågor.Genom att använda modern teknik och våra erfarenheter vill vi skapa långsiktiga win/win-situationer för kunder och leverantörer.

 

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm