Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

HÅLLANDSGÅRDEN. Utdrag ur artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 1 2017. Text: Patrik Wirén

kavat

På Hållandsgården är alla lika välkomna

För familjen Eklöv som driver Hållandsgården i Undersåker är mötet med människor viktigast. Vare sig det handlar om unga konfirmander eller pensionärsgrupper möts alla med samma självklara intresse.
 – Vi vill att alla ska trivas och känna sig hemma här på gården,
förklarar Elisabeth ”Bettan” Sehlstedt.


Varje besökare som kommer till Hållandsgården får ta del av bygdens unika historia och känna stillheten i Årefjällen. Det är en mäktig naturupplevelse i en varm och mottagande miljö. Här har familjen Eklöv drivit sin verksamhet under 20 år. Nu börjar den äldre generationen trappa ned och sönerna med familjer tar vid.

Och ni har inga planer på att lägga ned verksamheten?
– Nej, mötena med människor gör att vi vill fortsätta. Vi har ofta olika grupper här, många konfirmandgrupper och en del pensionärsgrupper. Vissa är bara här över en dag medan andra stannar flera veckor. I dag hade vi till exempel en skolklass här från en by i närheten. Lärarna sa att eleverna aldrig varit så lugna och fokuserade som de var här.

KGH-GÅRD
När jag ber ”Bettan” att försöka förklara varför de vanligtvis så rastlösa eleverna var så lugna på Hållandsgården tror hon att det har att göra med bemötandet. Här är alla genuint intresserade av gästerna som kommer dit.
 – Sedan är det här som en livsstil för oss och det är det här vi lever för. Det är skillnad mot att ha anställda som går in och gör sitt jobb för att få lön och sedan går hem. Att vi är en kristen gård med en kristen profil tror jag också bidrar till ett lugn och en värme. Det finns i väggarna.

SPARAR MYCKET PENGAR MED UHPOS INKÖPSAVTAL
Som medlemmar i Kristna gårdar och hotell får familjen Eklöv ta del av UHPO InköpsSupports avtal och förmåner. ”Bettan” beskriver det som oerhört betydelsefullt.
 – Det känns väldigt skönt att det finns någon vi kan ringa om vi vill köpa in någonting, istället för att vi själva ska leta bra priser. Ibland har vi en annan leverantör som inte UHPO har avtal med och då kan jag ringa Jocke, vår inköpscoach, och fråga om han kan matcha det pris vi fått. Är det produkter vi använder mycket har han också försökt ordna så att de kommer med i avtalslistan.
 – Vi har sparat en hel del pengar genom UHPO.


<< Tillbaka

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm