Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

HJO FOLKHÖGSKOLA. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2016. Text Patrik Wirén

"Den personliga kontakten är viktigast"

För Annette Eriksson, kökschef på Hjo folkhögskola, innebär medlemskapet i UHPO Inköpssupport mer än förmånliga avtal. Även när hon varit i behov av nya maskiner till köket har hon vänt sig till sin inköpscoach Johan Bergfeldt för att hitta rätt.
– Jag har alltid ont om tid och då är det jättebra att jag kan ta hjälp av honom, säger hon.

Hjo folkhögskola öppnade sina dörrar redan 1958 och i dag har skolan ungefär 200 studenter fördelade på 22 kurser. Det innebär att många måltider serveras dagligen, vilket ställer höga krav på effektiviteten hos Annette Eriksson och hennes medarbetare. När hon förra hösten insåg att de var i behov av en ny ugn räckte helt enkelt inte tiden till för att sätta sig in i det stora utbud som finns på marknaden.
 – Jag kan inte mycket om maskinerna och vill egentligen bara att det ska fungera. Så Johan tog fram den informationen som jag behövde och guidade mig rätt, minns hon.

 


SKOLANS EKONOM TIPSADE OM FÖRDELARNA
Annette Eriksson har verkligen förstått att utnyttja inköpscoachens roll som medlemmens förlängda inköpsavdelning. Genom att överlåta en del av arbetet på UHPO Inköpssupport sparar hon både pengar och dyrbar tid.

Har du mycket kontakt med UHPO InköpsSupport?
– Det är främst när jag behöver hjälp. Sedan kommer Johan dessutom på besök en gång per år. Även inköpscoachen Ann Råhlander brukar ringa emellanåt och kolla så att allt går rätt till och att vi är nöjda, vilket vi är.  

Hjo folkhögskola har varit medlemmar i UHPO Inköpssupport längre än Annette Eriksson kan minnas. Men däremot kommer hon ihåg vem som tipsade henne.
 – Det var vår ekonom som tyckte att vi skulle gå med och det har vi aldrig behövt ångra. Jag skulle tro att det handlar om närmare 90-95 procent av mina matinköp som jag handlar på avtal, säger hon.


<< Tillbaka

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm