Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

RÄLSENS FÖRSKOLOR. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2016. Text Patrik Wirén

Edna sänkte sina kostnader och
fick samtidigt mer tid till barnen

Att vara inköpsansvarig och administratör för tre enheter är en tidskrävande uppgift. Det vet Edna Rodriguez som arbetar på Rälsen förskolor och skolor i Sollentuna. Men tack vare medlemskapet i UHPO InköpsSupport går inköpen betydligt smidigare, samtidigt som hon kan hålla nere kostnaderna.

I åtta år har Edna Rodriguez arbetat på Rälsen förskolor och skolor. Även om hon är ekonom och är den som tar hand om både fakturor och inköp så tillbringar hon även en hel del tid med barnen i samband med pyssel, bild och liknande aktiviteter. Tid är dock, av naturliga skäl, ofta en bristvara. Men det var betydligt värre förr då hon själv gav sig ut för att handla i affärerna för att spara pengar.
 – När jag visste att jag kunde hitta billigare varor i affären så gick jag dit istället för att beställa över nätet, minns hon och konstaterar att det tack och lov har förändrats i dag.   
 Det är lite mer än två år sedan då hon blev tipsad om någonting som hette UHPO InköpsSupport och som kunde hjälpa henne att pressa priserna. Snart kom inköpscoachen Joakim Bergström på besök i Sollentuna för att berätta mer.
 – En sak som jag verkligen uppskattar är att jag alltid kan ringa när det till exempel gäller varor som jag inte beställer särskilt ofta. Då kan UHPO  hjälpa mig att pressa priserna. Senast var det när jag behövde några konteringsstämplar och fick ett mycket bättre pris än jag var erbjuden från början.
 Edna Rodriguez kommer ihåg hur hon tidigare betalade 200 kronor för ett blöjpaket som hon i dag beställer genom Staples för 70 kronor. Trots att det är exakt samma paket.
 – Jag tjänar verkligen på att beställa genom UHPO.

<< Tillbaka

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm