Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

TURINGE OST & VIN. Utdrag ur artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2017. Text Annika Wihlborg. Foto: Turinge ost & vin

kavat

De hittar kvalitetsråvaror till bistron via UHPO

Trots att de var mitt uppe i sina framgångsrika ingenjörskarriärer i Stockholm valde Therese och Jonas Kristiansson i Nykvarn att säga upp sig och satsa fullt ut på att göra sin gemensamma passion för mat och dryck till sitt nya yrke. Tre år senare är Turinge ost & vin en blomstrande verksamhet med ostbutik, vinprovningar, bistro och andra kulinariska verksamheter samlade under samma tak. 


– Verksamheten har utökat successivt i takt med att allt fler hittar till oss. På somrarna driver vi exempelvis vår egen glassbar Turinge glass. Vår senaste satsning är ett eget bageri. Vi har även förvärvat grannfastigheten för att på sikt kunna utöka ännu mer. Att driva eget inom mat och dryck är långtifrån ett nio till fem jobb, men för oss är det verkligen livskvalitet att dagligen få jobba med det som är våra största intressen. Vi har ett starkt driv, målsättningen är att vi ska bli ett utflyktsmål för människor från hela Stockholmsregionen, säger Therese Kristiansson.


SPARAR TID OCH PENGAR MED UHPO
Att leda ett växande och mångfacetterat företag med många olika inriktningar är roligt, men kräver också mycket arbete. För Therese och Jonas sparar medlemskapet i UHPO både pengar och värdefull tid som de istället kan lägga på annat. Numera köper de in mycket till bistron via UHPO:s avtal.
 – En genomgående hög kvalitet är absolut viktigast för oss när det kommer till råvaruinköp. Vi är stolta över att den mat vi serverar baseras på riktigt bra råvaror och verkligen är en smakupplevelse, oavsett om man äter lunch eller köper med sig en kasse med färdiglagad mat från oss, säger Therese Kristiansson.
 Hon uppskattar särskilt den personliga kontakten med inköpscoachen Johan Bergfeldt, som lyckades matcha Therese önskemål kring specifika kvalitetsprodukter som inte direkt tillhör standard-sortimentet. Johan lyckades uppfylla önskemålen, vilket innebär att Turinge ost & vin numera kan köpa många av sina råvaror till restaurangverksamheten via UHPO.
 – För oss som är en relativt småskalig verksamhet är det en stor fördel att någon annan redan förhandlat med leverantörerna. Med vår tidigare leverantör hände det ofta att vi fick lägga tid på att förhandla om priser på enskilda varor, men med UHPO kan vi känna oss trygga i att vi får ett bra pris på alla våra inköp. Nu flyter det på jättebra med våra löpande varuleveranser, säger Therese Kristiansson.


<< Tillbaka

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm