Logga in
Logga in
Lösenord
Verktyg
Kundvagnen är tom
Sök artiklar

Avtalsnyheter och kampanjer

Här hittar du den senaste informationen om nya avtal och annat smått och gott som kan vara bra att hålla koll på. Glöm inte att du alltid kan kontakta oss på UHPO om du har några frågor, vi är här för att hjälpa dig!

 

 

Martin & Servera-kampanj 14 sept-23 okt

2020-09-14

Missa inte pågående producentkampanj i samarbete med Martin & Servera med tema NYHETER. Spännande vegoalternativ, ekologiska hönsprodukter, fisk, bröd samt kaffe och glass.
Läs eller ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

Coronaartiklar hos Staples och Gerdmans

2020-06-11

Här finner ni ett urval av Staples sortiment kopplat till Corona:
Ladda ner pdf >>

UHPO-priserna hos Staples ser ni genom att logga in på Staples webshop och söka efter bifogade artiklar. Kontakta oss på UHPO så hjälper vi er med att aktivera UHPO-kundnummer och login till Staples webshop.

Här finner ni ett urval av Gerdmans sortiment kopplat till Corona:
Ladda ner pdf >>

På Gerdmans priser har UHPOs medlemmar sin höga fasta rabatt och fraktfria leveranser. Logga in på medlemssidorna www.uhpo.se för att se avtalsvillkor eller kontakta oss på UHPO så hjälper vi er med att aktivera UHPO-kundnummer och login till Gerdmans webshop.

 


 

Ännu fler utbildningsdagar delas ut via Utbildningsfonden – sök idag!

2020-06-11

Som UHPO-medlem har du möjlighet till kostnadsfria utbildningar via Martin & Serveras GastroMerit. Du kan nu söka webbutbildningar eller streamade utbildningar inom bland annat hygien, serveringstillstånd, ekologiska livsmedel, ekonomi – och mycket mer.

Klicka här för att se alla utbildningar >>
Ladda ner informationsblad >>

Ansökan ska innehålla vilken utbildning du är intresserad av och en bra motivering. Vi vill också veta att din arbetsgivare godkänt att du söker. Mejla ansökan till info@uhpo.se.
Vi på UHPO behandlar din ansökan och återkommer inom 3-4 arbetsdagar med besked och vidare information.

 

 


 

Bättre tillgång på coronakänsliga produkter

2020-06-11

Det finns nu bättre tillgång på flera coronakänsliga produkter hos våra leverantörer men det är fortfarande brist på framförallt andningsskydd. Vi rekommenderar att man ringer leverantörens kundtjänst för att se vad som går att få levererat. Detta speciellt om ni fått konstaterad smitta på er verksamhet.

Man kan också kontakta oss på UHPO eller logga in på vår medlemssida www.uhpo.se där det finns uppdaterad information.

 

 


 

Vi erbjuder rådgivning och stöd

2020-03-25

Den krissituation som Sverige och världen just nu befinner sig i ställer nya stora krav på oss alla. Vi förstår att många av er är oroliga för både hälsan och för er verksamhet och vilken effekt den ekonomiska nedgången kan komma att få för er. Vi på UHPO InköpsSupport med inköpscoacher och medlemsservice finns till hands för att stödja er. Kontakta oss gärna för rådgivning!

Våra inköpscoacher kommer också under den närmaste tiden att kontakta våra medlemmar för att få veta vilket stöd och hjälp vi kan ge er.

Vi följer utvecklingen och har en tät dialog med våra leverantörer för att säkerställa att varuförsörjning och leveranser kan ske så snabbt och smidigt som möjligt.

Varmt välkommen att kontakta oss >>

 


 

logga Fisk Idag

Nytt avtal med Fisk Idag!

2020-03-15

Fisk Idag är en av Sveriges ledande leverantörer av färsk fisk och färska skaldjur. Med närmare 1000 artiklar i sortimentet kan du vara säker på att ni hittar just det ni behöver. Man har dessutom egen produktion med röklinje för fina specialiteter. Läs mer om avtalet på medlemssidorna eller kontakta UHPO för mer information.

 


 

Martin & Servera-kampanj 17 feb-27 mars

2020-02-14

Äntigen drar vi igång med årets producentkampanjer med Martin & Servera. Denna gång fina erbjudanden på kaffe från Arvid Nordquist, bakverk från Säljpartner och D-vitaminberikade oljor från Di Luca. Missa inte det. Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

 

Nytt avtal med Galatea

2019-11-25

Vi kan nu meddela att vi skrivit avtal med Galatea – en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Hos Galatea hittar du det bästa inom öl, vin och spritdrycker – samt Sveriges största ekologiska dryckesurval. Läs mer på medlemssidorna eller kontakta UHPO för mer information.

 


Bo naturskönt på First Camp

2019-11-25

Med Nordens största campingkoncern First Camp kan du boka naturskönt boende till bra avtalspriser via UHPO. Läs mer på medlemssidorna eller kontakta UHPO för mer information.

 


Tema Bekvämlighet i pågående Martin & Servera-kampanj

2019-11-18

Årets sista Martin & Servera-kampanj förbereder er för årets sista månad med allt från servetter och goda bakverk till härliga kryddor. Och såklart en massa bra basvaror! Ta chansen att göra smarta inköp – och missa inte prisbomberna. Kampanjen vara fram till den 27 december.Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

Ny leverantör av fisk- och skaldjur

2019-09-10

Fiskhallen är specialister inom fisk- och skaldjur. Läs mer på medlemssidorna eller kontakta UHPO för mer information.

 


 

Tema Hälsa i den senaste – Martin & Servera-kampanjen

2019-09-09

Höstens Martin & Servera-kampanj fokuserar på hälsa. Ta chansen att göra smarta inköp – och missa inte prisbomberna. Kampanjen vara fram till den 18 oktober.Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

Innovativ i köket – Martin & Servera-kampanj fram till midsommar

2019-05-10

Inspireras av temat Innovativ i köket. Kampanjen innehåller flera prisbomber och massor av fina erbjudanden. Pågår from 13 maj till midsommar. Vad väntar du på?Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

 Årets första Martin & Servera-kampanj igång

2019-02-13

Temat är hållbar utveckling. Kampanjen innehåller 8 prisbomber och massor av fina erbjudanden. Pågår tom 22 mars.Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

Storsäljare i fokus i pågående Martin & Servera-kampanj

2018-11-19

Massor av inspirerande kampanjerbjudanden från flera olika producenter. Kampanjen pågår fram till den 28 december 2018. Och missa inte prisbomberna!Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

Swedol – ny avtalsleveranör

2018-11-13

Swedol är huvudsakligen inriktat på försäljning till små och medelstora företag inom kundsegmenten Åkeri och transport, Bygg och anläggning, Industri och verkstad samt Jord- och skogsbruk. Hos Swedol finns bland annat elartiklar, verktyg, personlig skyddsutrustning, fordonstillbehör, hydraulik, lyft & last, förbrukningsvaror samt produkter för lantbruk och skogsbruk. Läs mer på medlemssidorna eller kontakta UHPO för mer information.

 


 

Direktavtal med Diskteknik

2018-10-08

UHPO har skrivit ett direktavtal med Diskteknik som innebär kraftigt rabatterade priser på städ/kem samt förmånligt serviceavtal. Läs mer på medlemssidorna eller kontakta UHPO för mer information.

 


 

Rejäla rabatter på lyftar mm.

2018-10-08

UHPO har skrivit nytt avtal med Handicare. Avtalet ger höga rabatter på taklyftar, manuella lyftar, glidlakan och glidmattor och badrumsprodukter för en säker badrumsmiljö. Läs mer på medlemssidorna eller kontakta UHPO för mer info.

 


 

Nytt avtal med Staples Brandpartner

2018-10-08

UHPO har utökat samarbetet med Staples och skrivit avtal med Brandpartner för all typ av profilartiklar. Avtalet innebär en unik fast rabatt på hela Brandpartners sortiment för UHPOs medlemmar. Läs mer på medlemssidorna eller kontakta UHPO för mer info.

 


 

Matlagningsglädje med Martin & Servera

2018-05-15

Massor av inspirerande kampanjerbjudanden från flera olika producenter. Kampanjen varar i 6 veckor, fram till den 22 juni 2018. Och missa inte prisbomberna!Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

Granngården – allt för det jordnära livet

2018-03-11

UHPO har skrivit avtal med Granngården, med unika priser för UHPOs medlemmar.Läs mer på medlemssidorna.

 


 

Kampanjpriser hos Net on Net

2018-03-11

Superpriser på tex Smart-TV, projektor, dammsugare, CAT smartpone mm. Kampanjen varar under mars och april 2018.Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

 

EKO I FOKUS i årets första Martin & Servera-kampanj

2018-02-15

Massor av bra kampanjerbjudanden från flera olika producenter. Kampanjen varar i 6 veckor, fram till den 23 mars 2018. Passa på att bunkra med härliga ekovaror. Och missa inte prisbomberna!Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

 

 

MatHem ny UHPO-leverantör

2017-10-01

MatHem - en komplett matbutik online med färdiga matkassar, hemkörning av mat, recept och inspiration. Förmånligt avtal för UHPO-medlemmar. Läs mer på medlemssidorna.

 

 

 

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm