Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

UHPO InköpsSupport välkomnar Your Hotel som ny samarbetspartner

UHPO InköpsSupport har tecknat ett nytt avtal med hotellkedjan Your Hotel som består av 40 privatägda och oberoende hotell i hela landet. Företagets vd Percy Henriksson har stora förväntningar på samarbetet.– UHPO InköpsSupport är väldigt seriösa och har en organisation som kan leverera det vi behöver, säger han.  

Medlemsorganisationen Your Hotel Worldwide etablerades 1999 och har hotell i hela landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Att UHPO InköpsSupport har inköpscoacher som kan bistå medlemmarna med hjälp, oavsett geografisk placering, ser han som en stor fördel.

  – De har en otroligt stor roll för att få medlemshotellen att verkligen förstå de positiva effekterna av att handla så mycket som möjligt på avtalspriser. Den som utnyttjar UHPO InköpsSupports avtal kan spara väldigt mycket pengar, konstaterar Percy Henriksson.

UHPO InköpsSupport är en stark fristående inköpsorganisation som förhandlar fram ramavtal åt över 1500  medlemmar. Magnus Romander, vd, är glad över att kunna välkomna Your Hotel som ny samarbetspartner.

– Det är en unik hotellkedja som värnar om sina medlemmars oberoende, säger han och tillägger att Your Hotels medlemmar givetvis har friheten att välja vilka avtal de önskar handla på, alla inköp sker helt och hållet på deras egna villkor.

– Vi både kvalitets- och miljösäkrar alla leverantörer och följer upp kontinuerligt så att den som handlar på våra avtal alltid kan känna sig trygg, säger han.

 

 

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm