Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

KRISTNA GÅRDAR OCH HOTELL. Utdrag ur artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 1 2016. Text Patrik Wirén

Kristna gårdar och hotell
väljer att samarbeta med UHPO

Kristna gårdar och hotell och har ett 70-tal anläggningar i landet i varierande storlekar. Med det nya avtalet med UHPO InköpsSupport får både stora och små möjlighet att handla på förmånliga avtal.
 – Det är fantastiskt att vi får den här möjligheten, säger Ewa Bylander som driver Gullbrannagården och är ordförande i Kristna gårdar och hotell.

Ewa Bylander berättar att hon fick ett tips om UHPO InköpsSupport genom en av sina medlemmar. Så snart hon fick mer information kunde hon genast se fördelarna med ett samarbete.
 – Många av våra medlemmar har små anläggningar och har saknat möjligheten att själva göra avtal med sina leverantörer. De har alltid fått handla till ordinarie pris. Att vi nu fått chansen att gå med i en större inköpsorganisation och kan utnyttja deras avtal gör stor skillnad för oss, säger hon.

MÅNGA ANLÄGGNINGAR ÄGS AV KYRKAN
Bland Kristna gårdar och hotells medlemsanläggningar finns allt från välutrustade lägergårdar i natursköna lägen till stora och små campingplatser från Lappland till Skåne. Gemensamt är den restriktiva hållningen till alkoholen och att samtliga drivs i kristen regi. Många av anläggningarna ägs dessutom av en kyrka.


INTRESSANTA ERBJUDANDEN FÖR MEDLEMMARNA
Från och med nu har de skiftande anläggningarna ytterligare en sak gemensamt – de förmånliga avtalspriserna. Och Ewa Bylander kan se flera intressanta aspekter med samarbetet, utöver avtalen.
 – UHPO InköpsSupport erbjuder inte bara bra priser på varor utan har även till exempel utbildningsplatser som kan vara intressanta för våra medlemmar. För mig känns det väldigt bra att det finns andra saker att ta fasta på, utöver inköpen, säger hon.


 

<< Tillbaka

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm