Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

DRAKAMÖLLAN GÅRDSHOTELL. Utdrag från artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2015. Text Patrik Wirén

kavat

Drakamöllan – Gårdshotellet som får
gästerna att känna sig utvalda

För UHPO InköpsSupport-medlemmen Drakamöllan Gårdshotell är naturen den främsta inspirationskällan. Men det är inte bara de vackra omgivningarna som får gästerna att återvända. Här finns en stark känsla av exklusivitet som omfattar allt från maten till de personligt inredda gästrummen.

När jag ber grundaren och huvudägaren Ingalill Thorsell förklara storheten med Drakamöllan är ord som exklusivitet och småskalighet återkommande. Här känner sig gästerna utvalda.
 – Vi har bara tolv rum, vilket innebär att gästerna får väldigt mycket uppmärksamhet och framför allt lugn och ro. Att ha hela den här generösa gården och den fantastiska naturen utanför fönstret känns väldigt exklusivt, säger hon och tillägger att det är som att vara hemma fastän borta.
    Maten är tveklöst en av anledningarna till att många väljer att återvända. Gårdshotellets kök är känt för att ta tillvara på de lokala råvaror som finns i regionen. Här serveras lamm från Lillehem, sparris från Skillinge, tomater från Orelund och svamp från den egna skogen. Det unika köket har även resulterat i flera kokböcker som fångar matglädjen som gården och traktens råvaror inspirerat till. 

SMÅSKALIGHET ETT NYCKELORD
Ett nyckelord för Ingalill Thorsell och gårdshotellet är småskaligheten. Vare sig det handlar om maten, närheten till kunderna eller företagets förändringsarbete ser hon bara fördelar med att vara en liten aktör. Men det finns sammanhang där det lilla formatet är mindre positivt.
 – När man ska diskutera med de riktigt stora är det inte alltid en fördel. Då är det bra om man kan vara med i ett större kollektiv så att rösten blir starkare. Det handlar om att få en position som gör att vi kan konkurrera också med de stora drakarna som har fördelar av sin storlek. Det är anledningen till att vi är med i UHPO InköpsSupport.  

<< Tillbaka

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm