Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

YOUR HOTEL. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 1 2016. Text Patrik Wirén

UHPO InköpsSupport välkomnar
Your Hotel som ny samarbetspartner

UHPO InköpsSupport har tecknat ett nytt avtal med hotellkedjan Your Hotel som består av 40 privatägda och oberoende hotell i hela landet. Företagets vd Percy Henriksson har stora förväntningar på samarbetet.
  – UHPO InköpsSupport är väldigt seriösa och har en organisation som kan leverera det vi behöver, säger han. 

Your Hotel Worldwide etablerades 1999 och består av hotell i Sverige, Norge, Storbritannien, Tyskland och Österrike. Huvuddelen av deras 2 500 hotellrum finns dock i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med det nya samarbetet kan nu även kedjans medlemmar ta del av UHPO InköpsSupports avtalspriser och förmåner. Att inköpscoacherna dessutom kan bistå med hjälp, oavsett medlemmens geografiska placering, ser Percy Henriksson som en stor fördel.
    – De har en otroligt stor roll för att få medlemshotellen att verkligen förstå de positiva effekterna av att handla så mycket som möjligt på avtalspriser. Den som utnyttjar UHPO InköpsSupports avtal kan spara väldigt mycket pengar, konstaterar han.

MÅLET ÄR EN HUNDRAPROCENTIG ÖKNING
Your Hotel arbetar framför allt med mindre och medelstora hotell som ofta drivs av en eller två personer som gör en stor del av arbetet på egen hand. Då är en samarbetspartner som UHPO InköpsSupport väldigt värdefull genom att de bidrar med att både minska utgifter och spara eftertraktad tid. För Percy Henriksson är målet att öka utnyttjandegraden av inköp genom avtal med hundra procent under det första året.
     – Om vi jobbar aktivt med hotellen och visar dem vilka fördelar som finns tror jag att det kan fungera. Man kan göra hur många avtal som helst men får man ingen utnyttjandegrad spelar det ingen roll.

Hur ska ni nå ut med informationen till era medlemmar?
– Vi ska ha gemensamma träffar och marknadsföra det här på ett sätt så att medlemshotellen verkligen förstår potentialen med att handla allt på avtalspriser. Där har även inköpscoacherna en otroligt stor roll, givetvis tillsammans med oss som organisation, genom att visa att du får ett bättre pris om du koncentrerar dina inköp.

KVALITETS- OCH MILJÖSÄKRAR ALLA LEVERANTÖRER
Eftersom det finns ett stamgästprogram ska hotellen givetvis ha en viss standard men Your Hotel har inga detaljerade kriterier som medlemmarna behöver uppfylla för att vara godkända. Istället värnar man om sina medlemmars oberoende. Magnus Romander, vd på UHPO InköpsSupport, är glad att kunna välkomna Your Hotel som ny samarbetspartner.
    – Det är en unik hotellkedja, säger han och tillägger att Your Hotels medlemmar givetvis har friheten att välja vilka avtal de önskar handla på, alla inköp sker helt och hållet på deras egna villkor.
    – Vi både kvalitets- och miljösäkrar alla leverantörer och följer upp kontinuerligt så att den som handlar på våra avtal alltid kan känna sig trygg, säger han.

<< Tillbaka

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm